Korte doorlooptijd

Iedere drukkerij kan drukwerk leveren. Maar niet iedere drukkerij is in staat om juist dié drukkwaliteit, papiersoort, formaat en afwerking te leveren, waarnaar u op zoek bent, voor de prijs die u hiervoor wilt betalen. In het vinden van de juiste drukpartij voor uw product, kan enorm veel tijd gaan zitten. Tijd die ik u graag uit handen neem. Ik beschik hiertoe over een zeer uitgebreid netwerk van drukkers in West-Europa, met elk hun eigen specialismen.

Om een optimale kwaliteit voor u te garanderen én om een goede band met mijn drukpartners te houden, bezoek ik iedere week drukkers in en buiten Nederland, waar mijn orders worden gerealiseerd. Ik kijk mee over hun schouder bij de productie van de meest uiteenlopende orders. Niet alleen om de kwaliteit van de producten te bewaken, maar ook om feeling te krijgen én te houden met hun werkwijze.

Waarom West-Europa? Mijn ervaring is dat de drukkerijen hier heel betrouwbaar zijn. Doordat we elkaars taal kennen, kunnen we goede, eenduidige afspraken maken. Bovendien zijn de lijnen – letterlijk – kort. Zeer belangrijk in een tijd waarin doorlooptijden onder druk staan. Magazines, huis-aan-huis bladen en ander drukwerk moeten vaak al binnen enkele dagen na de opdrachtverlening worden verzonden. Dit vraagt niet alleen om moderne drukpersen die grotere volumes in kortere doorlooptijden kunnen verwerken, maar ook om een optimale en zo kort mogelijke logistiek. Vanuit West-Europa kan hier perfect aan worden voldaan.

Waarom grafische partners zo tevreden zijn over onze dienstverlening

en waarom ze graag een langdurige samenwerking aangaan

‘Ik ben zeer content met de samenwerking met Print Power. Jos Overeem communiceert zeer open en eerlijk, vanaf de offerte tot en met de levering aan de klant. Afspraken worden altijd keurig op papier gezet; daar is geen speld tussen te krijgen. Als krantendrukker drukken we onder andere de huis-aan-huis kranten, opleidingskranten en foldermateriaal voor Print Power, waarvoor Jos steeds zeer betrouwbare klanten aandraagt.’
Jarno Verlaat, NDC Mediagroep

doorlooptijd
PrintPower