OPTIMALE KWALITEIT

Vandaag de dag wordt nog altijd gedacht dat een intermediair extra geld kost. Het tegendeel is echter waar. Een intermediair kan u juist veel geld besparen, terwijl de kwaliteit van uw product(en) wordt verhoogd.

Om dit mogelijk te maken, begint iedere drukwerkopdracht met een open en eerlijk adviesgesprek, waarin onder andere de technische drukspecificaties en uw beschikbare budget worden besproken. Vervolgens ga ik in mijn netwerk op zoek naar de best passende drukpartner om uw drukvraag te realiseren. Na akkoord begeleid ik uw opdracht(en) van A tot Z, om de gewenste kwaliteit te bewaken én om te zorgen voor een correcte afhandeling van de gemaakte afspraken.

Waarom onze cliënten van onshartje

en waarom ze steeds terugkeren

‘Wij kennen Jos nog uit de tijd dat hij werkzaam was voor zijn oude werkgever. Onze samenwerking verliep altijd zeer naar wens. Reden voor ons om – toen Jos startte met Print Power – met hem aan tafel te gaan. Jumper laat al het drukwerk dat in grote aantallen en in offset gedrukt moet worden, door Print Power verzorgen. Denk hierbij aan B1 raamposters, A4 huis-aan-huis flyers en A6 flyers. De kwaliteit van de geleverde producten is altijd hoog. We hebben Jos nog nooit kunnen betrappen op slechte druk- of papierkwaliteiten. Jos is snel, flexibel en denkt actief met ons mee, bijvoorbeeld wanneer we iets nieuws willen proberen. Dat waarderen we enorm.’
Marc Dijkhuis, Jumper de Diersuper

kwaliteit
PrintPower