Hoge kwaliteit drukwerk, tegen een betaalbare prijs

Het zoeken naar de juiste drukkerij neemt vaak veel tijd in beslag. Tijd die ik, Jos Overeem, u graag uit handen neem. Ik ben gepokt en gemazeld in de grafische branche, waar ik ruim twintig jaar aan zowel de uitgevers- als de productie-/drukkerijkant heb gewerkt. In 2008 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn bedrijf Print Power Nederland opgericht, om klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Doordat Print Power onafhankelijk en niet gebonden is aan één drukkerij, kan ik iedere drukwerkvraag beantwoorden. Aan de hand van de technische specificaties – waaronder materiaal, afmeting en aantallen – zoek ik steeds naar de best passende oplossing. Niet alleen in Nederland, maar in heel West-Europa volg ik drukprocessen op de voet. Zodat ik u de beste kwaliteit drukwerk – tegen een scherpe prijs – kan garanderen.
Van magazines en brochures tot huis-aan-huis bladen en van ongeadresseerd reclamedrukwerk tot boeken, kranten en flyers, in verschillende formaten en afwerkingen. Geen drukwerkvraag is mij te gek. Ik sta 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Ook voor een eerlijk en open advies. Afspraak is altijd afspraak. Daar kunt u van op aan.
Kiest u voor Print Power,
dan kiest u voor:
  • Eerlijk advies
  • Optimale kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Korte communicatielijnen
  • Eerlijke prijs
  • Specialisme
  • Tijdsbesparing

Waarom onze cliënten van onshartje

en waarom ze steeds terugkeren

‘Print Power haalt voor iedere drukwerkklus de juiste partner in huis. Intermediair Jos Overeem denkt altijd actief met ons mee en neemt ons veel werk uit handen. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze corebusiness. Dat werkt erg prettig. Als retailbedrijf moeten we steeds snel kunnen schakelen en erop kunnen vertrouwen dat het geleverde werk aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, tegen een realistische prijs. Bij Print Power kunnen we hier van op aan. Jos levert ons de continuïteit en kwaliteit waarnaar wij op zoek zijn.’
Corrine van Goethem, Hornbach Bouwmarkt BV

Voorpagina2
PrintPower